150 g/m2 AKCIÓS
Geotextília

Nálunk tetszőleges négyzetmétert rendelhet és ugyanitt megveheti az ehhez szükséges rögzítőszegeket. Országos kiszállítás vagy személyes átvétel Budapesten. Súly: 150 g/m2, fehér színű, vasalt, maximum 6m szélességben.

Gyors megrendelés

Személyes átvétellel itt tudja leggyorsabban megrendelni a geotextilt és a rögzítőket (2 db/m2).

x 140Ft
x 20 Ft

Megrendelem most

Ha eltérő számlázási adatokat szeretne megadni KATTINTSON IDE.

Megrendelés, telepítés, felhasználási területek

  • Geoszövet mennyiségének meghatározása: a geofilccel fedni kívánt területnél 20%-kal nagyobb mennyiséggel számoljon, mivel átfedésbe kell rakni az illesztéseknél
  • Megrendelésnél jelezheti, ha előre utalással szeretne fizetni: a megrendelt termékeket Bp. 18. kerületében lehet személyesen átvenni, vagy nagy mennyiség esetén egyedi ajánlatot tudunk adni a kiszállításra
  • A Hurigarden Kft. e-mailben visszaigazolja a megrendelését, melyben minden szükséges adat szerepelni fog a fizetéssel és az áruátvételével kapcsolatban.
  • A geotextília előre kiszabott darabjait mindig feszesen, az illesztéseknél 15-20 cm átfedéssel fektessük. A szövet széleit és az átfedéseket néhány méterenként lerögzítjük a tüskékkel.
  • Geofilcet burkolatok, növényes területek, kavicsos felületek ajánljuk, megakadályozza a díszkavics, kéreg, stb. besüllyedését a talajba és megakadályozza a nem kívánt gyomok, gazok megjelenését.
  • A geoszövet kíválóan alkalmas különböző talajrétegek elválaszátására a rétegrend betartásához, valamint szikkasztók, vízelvezetők kibélelésére és homokozók belső bélelésére.

Tapasztalat és megbízhatóság

Munkatársaink nem csak füvesítéssel, hanem bármilyen kertépítéssel kapcsolatos munkában állnak rendelkezésére: Sziklakert építése, automata öntözőrendszer telepítése, növények beszerzése és ültetése, térkőburkolat készítése, kerti tavak, csobogók kialakítása stb. Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kertépítési munkákkal kapcsolatos minden tevékenységben, a tereprendezéstől, a vízelvezetésen át a kerti villanyszerelésig. A kert kivitelezése során felmerülő összes munkát cégünk saját munkatársai végzik, Önnek csak 1 személlyel szükséges kapcsolatot tartania.