hurigarden@gmail.com

Gyepszőnyeg +36309768517

Akció

Azonnal Gyönyörű Zöld: a gyepszőnyeg

Vásárolja gyepszőnyegét a Hurigardentől - az egyik legnagyobb lakossági forgalmazótól - a biztos sikerért kérje kivitelezéssel együtt. Kollégáink szakszerűen és gyorsan elvégzik kertje "zöldesítését", akár 1 nap alatt. Vásárlóink minden alkalommal meglepődve tapasztalják, hogy a gyepszőnyegezés összetett, több lépéses folyamata ellenére, munkatársaink hatékony munkavégzése végére látványos változáson megy keresztül a kert. Rendelje meg Ön is gyepét kivitelezéssel együtt, ezzel biztosítva a tökéletes eredményt! Árajánlatért kérjük hívja a +36309768517 telefonszámot vagy írja meg kérdését a lap alján található űrlapon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Prémium gyepszőnyeg

1.250 Ft+áfa-tól

Kiszállítási díjak mennyiségtől függően. Válassza a meggyőző minőséget, azonnali eredménnyel! Sávos árképzés, a

Több kedvezőbb!
Megrendelés

Gyepszőnyeg csomag

1.450 Ft+áfa-tól

Rendelje meg egy helyről kompletten a füvesítéshez szükséges anyagokat: vakondháló, hálórögzítőszegek, gyepszőnyeg, telepítési utáni indító gyeptáp, szállítás.

Együtt Olcsóbb!
Megrendelés

Másodosztályú kertigyep

1.100 Ft+áfa-tól

Másodosztályú gyeptégla, melyet főleg ipari területekhez szoktak felhasználni. Szállítása a nagyobb súlya és a távolabbi termesztése miatt egy kicsit költségesebb (28.000 Ft-tól).

Megrendelés

Tapasztalat és Megbízhatóság

Munkatársaink nem csak füvesítéssel, hanem bármilyen kertépítéssel kapcsolatos munkában állnak rendelkezésére: Sziklakert építése, automata öntözőrendszer telepítése, növények beszerzése és ültetése, térkőburkolat készítése, kerti tavak, csobogók kialakítása stb. Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kertépítési munkákkal kapcsolatos minden tevékenységben, a tereprendezéstől, a vízelvezetésen át a kerti villanyszerelésig. A kert kivitelezése során felmerülő összes munkát cégünk saját munkatársai végzik, Önnek csak 1 személlyel szükséges kapcsolatot tartania.

Itt kérhet Visszahívást, Információkat

Küldje el kérését vagy kérdését, Kollégánk még a mai napon felveszi Önnel a kapcsolatot

Vagy keresse közvetlenül a kivitelezéssel és a gyepszőnyeggel foglalkozó kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Peress Norbert - Hurigarden Kft.

Telefonszám: +36309768517

E-mail: hurigarden@gmail.com