Másodosztályú kertigyep

Másodosztályú készgyep tulajdonságai: 250 cm x 40 cm x 2 cm, azaz 1 nm-es 1 db tekercs. 1 tekercs súlya kb. 30 kg, legkisebb vásárolható mennyiség 50m2. Gyeptégla ára és házhoz szállítási díja Budapestre és környékére:

  • 50-100 m2 között 1.350 Ft+áfa/m2, szállítás 32.000 Ft

Országos kiszállítást is vállalunk, erre és 100 m2 feletti mennyiségre is mindig egyedi ajánlatot adunk címtől és mennyiségtől függően. Pontos szállítási díjról érdeklődni a 06309768517-es számon tud, vagy megrendelése alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot. A gyepszőnyeg felszedése mindig a megrendelések alapján történik, mivel a gyepszőnyeget nem lehetséges felszedett állapotban tárolni. Emiatt a kiszállítása, átvétele a megrendelést követő 5-6 munkanapon belül lehetséges.

Fizetési módok: sok éves tapasztalatunk alapján, Vevőink általában utánvéttel, a gyepszőnyeg átadásakor kérik rendezni a végösszeget, amennyiben Ön előre utalással kíván fizetni, úgy ezt a megrendelés végén a megjegyzés mezőben tudja jelezni.

m2
m2


Ft (nettó)Ft

Ft

Ft

Csak a mai nap után két munkanappal későbbi dátum választható!
Amennyiben nem azonos a megrendelővel
Amennyiben nem azonos a kiszállítási címmel

Köszönjük a megrendelést! A megadott e-mail címre hamarosan küldjük a megrendelés visszaigazolását és a szükséges tudnivalókat.