Szolgáltatások

Gyepszőnyeg

Vásárolja gyepszőnyegét a Pannon Turfgrass legnagyobb lakossági forgalmazójától. Vásárlóink minden alkalommal meglepődve tapasztalják, hogy gyepszőnyeggel mennyire gyors és látványos változás érhető el, akár 1 nap alatt.

Gyepszőnyeg online megrendelés

 

 

Kertkivitelezés

Tapasztalt munkatársainkra mindig számíthat ha gyors és eredményes kerkivitelezésre van szüksége. Kollégáink szakszerűen és pontosan elvégzik kertjének átalakítását. A több lépéses munkafolyamat ellenére, munkatársaink hatékony munkavégzése végére látványos változáson megy keresztül az otthonának környezete.

Kertépítésről, kivitelezésről bővebben

Vakondháló

Nálunk tetszőleges négyzetmétert rendelhet és ugyanitt megveheti az ehhez szükséges rögzítőszegeket. Országos kiszállítás vagy személyes átvétel Budapesten. Súly: 35 g/m2, rácsozás: 15 mm x 15 mm, anyag: fekete, UV álló, extrudált PP műanyag

Vakondháló vásárlás

Ötletadó képek

Megbízhatóság

Munkatársaink nem csak füvesítéssel, hanem bármilyen kertépítéssel kapcsolatos munkában állnak rendelkezésére: Sziklakert építése, automata öntözőrendszer telepítése, növények beszerzése és ültetése, térkőburkolat készítése, kerti tavak, csobogók kialakítása stb. Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kertépítési munkákkal kapcsolatos minden tevékenységben, a tereprendezéstől, a vízelvezetésen át, a kerti villanyszerelésig. A kert kivitelezése során felmerülő összes munkát cégünk saját munkatársai végzik, Önnek csak 1 személlyel szükséges kapcsolatot tartania.

Kapcsolat

Küldje el kérését vagy kérdését, Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot 

Gyepszőnyeg online megrendelési űrlap

Hurigarden Kft.
Peress Norbert

Telefonszám: +36309768517

E-mail: hurigarden@gmail.com